Stöd organisationen MOD hos oss!

Just nu har vi på Nirvana ett spännande samarbete med ideella organisationen MOD. Tanken med samarbetet är att sprida MODs viktiga budskap och öka vetandet kring organdonation samtidigt som vi på Nirvana får erbjuda våra kunder vackra T-shirts gjorda av ekologiskt bomull.

MOD – Mer organdonation är en ideell förening som arbetar för att minska donationsköerna och för att fler AKTIVT säger JA till organdonation.

Ambitionen är att starta en rörelse kring frågan för att öka kunskapen och förståelsen kring organdonation hos allmänheten, så att fler aktivt säger JA! till organdonation. MOD arbetar även för att förnya det politiska regelverket, och organisationen och tydligheten inom sjukvården, för att på så sätt minska köerna för de som väntar på en transplantation.

Vi riktar oss till allmänheten, sjukvården, politiker och media. MOD – Mer organdonation är religiöst och partipolitiskt obundet.

Köp en T-shirt med fint tryck specialdesignat av den danska konstnären Lise Vestergaard för MOD. Genom att köpa t-T-shirten visar du att du stöttar alla de människor som väntar på en livsviktig organtransplantation i Sverige. T-shirten är vit och finns i  tre olika tryck här på Nirvana i storlekarna XS, S, M och L.

Mått:
XS     S      M     L
Bröst:     84     90  100    108
Längd:    67     69   74      78

Material: 100% ekologisk, Fairtrade-certifierad bomull

All vinst går oavkortat till MODs verksamhet.

tröja 3
tröja 2
tröja 1
Adress:
Åsögatan 166, Stockholm
Telefon:
073-078 17 98
Email:
nirvana.stockholm@gmail.com