Nirvana

Nirvana är ett själsligt slutmål inom buddhismen och hinduismen – ett evigt, lycksaligt tillstånd av fullständig själsvila. Inom buddhismen ses nirvana som fullständig frihet från begär, hat och självbedrägeri. Att uppnå nirvana är detsamma som att bli upplyst eller uppvaknad.

Att komma till vårt Nirvana vill vi ska vara både en själsvila och ett uppvaknande. Med Nirvana vill vi skapa en oas dit människor kommer för att yoga, få en behandling eller för att stanna upp, bara vara, hitta sig själv och njuta.

Det finns ett gammalt kinesiskt talesätt som säger att den människa som INTE vill förändras – han förändras i alla fall, men den människa som vill förändras – han förädlas. Och det är det vi vill, genom yogan, genom behandlingar, genom möten, vill vi hjälpa människor att förädlas, inte bara bli bra i en axel, inte bara yoga, utan förädlas som människa för att se och uppleva livet i nya dimensioner.

Varje möte är unikt, varje människa har sin egen historia, varje själ har sitt eget mål – det är Nirvanas grundfilosofi. Därför är alla behandlingar, alla sessioner och alla reaktioner unika. Vi vill möta alla människor som den unika blomma de är, vi vill att alla som kommer till oss ska få uppleva en annan känsla.

Att förädlas som människa kan ta tid och ske på flera plan, både fysiskt, psykiskt, mentalt och själsligt. Processen kan vara tuff och utmanande, men ger samtidigt en annan dimension av livet, det ger glädje och själsvila.
Det ger en annan känsla….. 

Företaget Nirvana startades 2004 av Birgitta Ohrling, licensierad yogalärare och kinesiolog. Sedan 2007 driver hon företaget  tillsammans med Leif Lindberg, Kroppsterapeut och Tao Master. 2010 flyttade de in i större lokaler på Södermalm där de har utökat sin verksamhet och samarbetar med ett flertal andra personer.

Adress:
Åsögatan 166, Stockholm
Telefon:
073-078 17 98
Email:
nirvana.stockholm@gmail.com