Team

Leif Ohrling

Med en blandning av österländsk och västerländsk kunskap, en djup människoinsikt, en varm medkänsla och en stor portion humor, har Leif hjälpt många människor genom åren. Ibland har han gjort det omöjliga möjligt, men många är det som fått hjälp med problem som de kämpat med i flera år.
Leif har arbetat som lärling för en kinesisk traditionell läkare, som förblev hans mentor livet ut. Han har studerat västerländsk medicin och österländsk läkedom från bla Kina och Egypten.

Han har arbetat som terapeut i över 30 år och haft ett flertal olika praktiker runt om i Sverige. Under många år samarbetade han med Falu lasarett, där han hade hand om deras personal. Sen fem år tillbaka har han valt att helt etablera sig i Stockholm och driver tillsammans med Birgitta Ohrling framgångsrikt företaget Nirvana. Leif har ett nätverk av läkare, psykiatriker, ortopeder och olika specialister som han samarbetar med.

Kunderna kommer från hela Sverige, Norge och Danmark men även från tex Spanien, USA och Frankrike. Leif har både en Österländsk medicinsk utbildning och utbildning i Klassisk massage, medicin mm. Han är Tao-munk, Reiki-master, Healing-master, Qigong-master och har även ett förflutet inom kampsporter.

Men frågar du honom själv om vem han är, svarar han: ”Jag är bara Leif.”

Johanna Ardbo

Många timmar hos olika terapeuter, olika behandlingsmetoder, träningsformer österländska som västerländska men utan att uppnå avspänning eller mildra smärtan så mycket.

Trotsade läkare och blev gravid. Fin graviditet, kunde bära smärtan – jag (vi) skulle ju få något av den – jag födde son 2002. När han var tre veckor sa kroppen nej – kunde inte ta ett steg till. Handikappsanpassad lägenhet, hjälpmedel för att kunna ta hand om honom (tillsammans med min man), läkarvård och en massa mediciner.

Provade ”Rosenrörelser” 2008, första gången jag var med på någon form av aktivitet utan att bli helt sängliggande. Nyfikenhet på Rosenmetoden var väckt. Grundutbildning på två och ett halvt år sedan praktikår med handledning, egenbehandlingar, anatomikunskaper och trehundrafemtio klientbehandlingar. Färdig Rosenterapeut 2013. Det fina är att när jag ger behandlingar så får jag behandling själv.

Rosenbehandling: möjlighet att bli mött vid det svåraste som vi upplevt men inte vågat / kunnat se eller släppa. Att någon finns kvar när de svåraste känslorna kommer, att ha någon som är med och stannar kvar så kroppen kan minnas. Det vi varit med om har vi överlevt men vi behöver mer än att bara överleva – leva i sin fulla potential.

Civilekonom 1992,  Zonterapi grundkurs, Reiki 1&2, Massage och Dyslexi, Aukupresur grudkurs, Rosenterapeut 2013, Soul Body Fusion, Grundläggande anatomi och fysoligi KI, Lymfmassör 2015.

Kom i kontakt med Nirvana och Leif hösten 2015. Fint att vara här och ge behandlingar