Healingutbildning

Ny omgång healingutbildning hösten  2024

Önskar du att du bättre förstod hur energier påverkar dig? Vill du utveckla din förmåga att känna in och påverka olika energier? Känner du att du behöver hjälp att förädla dig själv? Har du en längtan efter att få hjälpa andra människor med hjälp av healing?

Nirvanas healingutbildning består av tre olika block med syfte att fördjupa och utveckla förståelsen och förmågan till att använda sig av healing. Till det kommer ett tillval av en fjärde, mer fördjupande del. Mellan varje block ingår egen träning.

Block 1 till 3 består av tre olika helgkurser, medan det fjärde och femte tillvalssteget är en längre kurs om fem dagar med övernattning som anordnas i Spanien.

Behöver jag några förkunskaper?
Nej eftersom vi utgår från dig och din energi passar kursen både den som inte har hållit på med healing tidigare och den som har erfarenhet. Kursen är lika mycket en utbildning i healing, som en kurs i självmedvetenhet och självutveckling.

Kan jag välja att gå bara ett steg?
Eftersom kursen omfattar totalt tre steg, går det inte att välja att bara gå steg 1. Vi finner också ett värde i att det är en grupp som följs åt och utvecklas tillsammans. Det skapar en gemenskap och möjlighet att kanske våga gå djupare. Många av deltagarna håller kontakt efter avslutad kurs.

Datum 2024

Block ett   7 – 8  september
Block två  5 – 6  oktober
Block tre  23 – 24 november

Tider: lö 9.00 – 16.00 sö 9.00 – 16.00

Var är kursen?
De tre blocken består av helgkurser, lördag till söndag och vi håller till i Yogamottagningens lokal på Armfeltsgatan i Stockholm. Det fjärde blocket, som är fristående, omfattar fem dagar med övernattning på annan ort.

Vill du ha mer info? Maila till nirvana.stockholm@gmail.com

Pris:

Block ett, två och tre 14.900:-

Early bird tom 240714 12.900:-

Anmälan är bindande.

Vad händer om jag blir sjuk?
Om du skulle bli sjuk innan kursen startar får du pengarna tillbaka. Om du blir sjuk eller något annat inträffar, som gör att du inte kan delta på en av de följande helgerna ser vi till att du kan komma med i nästa kurs.

Anmäl dig här

BLOCK ETT
Att lära känna sig själv

I block ett arbetar vi mycket med oss själva, att förstå vem vi är, varför vi reagerar på andra människor och situationer på olika sätt. För att kunna arbeta med healing, oavsett om man gör det för sin egen skull, eller om man gör det mer professionellt, behöver man först ta hand om sig själv. Har vi för mycket obalanser, saker som behöver bearbetas, är det svårt att hjälpa andra. Vi behöver vara jordade och i balans för att klart kunna se oss själva, våra förutsättningar och brister. Därför handlar steg ett mycket om att arbeta med sig själv, att lära sig tyda signaler och känna in olika energier.

BLOCK TVÅ
Lär dig använda ditt KI

I block två arbetar vi med att hantera och förändra energier i relation till andra. Här får vi lära oss att ge healing till både oss själva och andra människor. Vi utvecklar vår inre livskraft – Ki, som är vår egen helande energi. Genom att förstå och känna in vårt Ki, kan vi balansera energier och läka det som är stört i kroppen. Ki:et är grunden i all healing och är en del av våra tankar och rörelser i kroppen. Låsningar i energier sätter sig både mentalt och fysiskt i kroppen. På kursen får vi lära oss att använda rörelser som en del i healingen för att nå ett djupare resultat.

BLOCK TRE
Healing som ett terapeutiskt verktyg

Block tre är mer terapeutiskt inriktat, men även du som vill fördjupa dina egna kunskaper och upplevelser är välkommen. Här får ni mer konkreta verktyg och vägledning för att själva kunna utföra klientbehandlingar. Vi arbetar med att förstå vad de olika chakrana innebär och lär oss att känna in obalanser i dem och hur vi kan stärka dem. De olika meridianerna samt elementen påverkar oss både kroppsligt och mentalt. Under dagarna får vi en grundläggande kunskap om hur vi kan arbeta med dessa.

BLOCK FYRA OCH FEM
Fördjupning i Spanien

I det fjärde och femte fördjupningssteget går vi djupare in i den terapeutiska delen. Lär oss mer avancerade tekniker och rörelser. Tittar på etik och kundbemötande. Här går vi också in och arbetar mera medialt och med distanshealing. Kursen sker under fem dagar i den vackra havsbyn Aqua Amarga i naturparken Cabo de Gata. Dagarna kommer att bestå av två kursblock, ett på förmiddagen och ett på eftermiddagen. Där mellan har ni möjlighet att bara koppla av och njuta av sol och värme. En av eftermiddagarna har ni möjlighet att utforska omgivningarna lite och äta middag i någon av grannbyarna.

Anmäl dig här

Vi håller på mellan 9.00 – 16.00 alla dagar i block 1 tom 3, med kortare pauser vid behov och en längre lunchrast. Det är långa och intensiva dagar med många upplevelser och mycket känslor, tänk på att ge varandra utrymme.

Kurslärare –

Leif Ohrling

Kursen hålls av Leif Ohrling som är född med en stark healing-förmåga, men som med sitt jordnära sätt, förflyttar healingen från något flummigt till något naturligt och vardagligt som vi alla har i oss. Leif har arbetat med människor i nästan hela sitt liv och har praktiserat runt om i Sverige. Han har en gedigen kunskap inom medicin, massage, ört-lära, kinesiologi, akupunktur, astrologi, österländsk medicin, healing, naprapati mm. Med sitt rättframma sätt, sin humor och sin lekfullhet, gör han kurserna till en spännande resa både i kropp och själ!

Assisterande lärare –

Johanna Ardbo

Johanna deltog på sin första healingutbildning med Leif 2015. Därefter har hon fortsatt att delta som assistent. Med sitt positiva, inkännande sätt finns hon med som ett stöd under kurserna. På Nirvana erbjuder hon behandlingar i Rosenterapi.
Civilekonom 1992,  Zonterapi grundkurs, Reiki 1&2, Massage och Dyslexi, Aukupresur grudkurs, Rosenterapeut 2013, Soul Body Fusion, Grundläggande anatomi och fysoligi KI, Lymfmassör 2015