Healingutbildning

Dags för healingutbildning 2021.

Önskar du att du bättre förstod hur energier påverkar dig? Vill du utveckla din förmåga att känna in och påverka olika energier? Känner du att du behöver hjälp att förädla dig själv? Har du en längtan efter att få hjälpa andra människor med hjälp av healing?

Nirvanas healingutbildning består av tre olika block med syfte att fördjupa och utveckla förståelsen och förmågan till att använda sig av healing. Till det kommer ett tillval av en fjärde, mer fördjupande del. Mellan varje block ingår egen träning.

Numera finns ett femte steg för ytterligare fördjupning för de som gått utbildningen tidigare år och deltagit i block fyra i Spanien. Första tillfället sker den 26 – 28 februari 2021.

Block 1 till 3 består av tre olika helgkurser, medan det fjärde tillvalssteget är en längre kurs om fem dagar med övernattning som anordnas på annan ort.

Datum 2021:

Block ett, 27 – 28 mars kl 10.00 – 17.00
Block två, 22 – 23 maj kl 10.00 – 17.00
Block tre, 28 – 28 augusti kl 10.00 – 17.00
Block fyra, hösten 2021
Block fem, 26 –  28 februari 2021

Notera att datumen kan komma att ändras om läget för covid-19 inte har stabiliserats vid tiden för kursen.

Anmäl dig till utbildningen här!

Pris:

Block ett, två och tre 14.900:-
Block fyra 12.500:- + kostnad för boende och transport
Block fem 4.500:- i kursavgift och 3.000 kr för boende och mat

Anmälan är bindande men avgiften återbetalas vid sjukdom eller om kursen behöver ställas in pga covid-19.

Informationsträff om healingutbildningen via Zoom

6 februari  kl 11.00 – 12.30
16 februari kl 18.00 – 19.30

Välkommen på en informationsträff om vår healingutbildning. Leif som har en mångårig erfarenhet av att både utöva och hålla kurser i healing, berättar om sin syn på healing, vad man kan förvänta sig av kursen och tillsammans gör vi några övningar. Du får också möjlighet att träffa några av dem som gått tidigare kurser och ställa frågor om deras erfarenheter.

Informationsträffen är gratis. Pga covid-19 kommer informationsträffarna att ske via Zoom. Länk får ni när ni anmäler er.

Anmäl dig till informationsdagarna här!

BLOCK ETT
Att lära känna sig själv

I block ett arbetar vi mycket med oss själva, att förstå vem vi är, varför vi reagerar på andra människor och situationer på olika sätt. För att kunna arbeta med healing, oavsett om man gör det för sin egen skull, eller om man gör det mer professionellt, behöver man först ta hand om sig själv. Har vi för mycket obalanser, saker som behöver bearbetas, är det svårt att hjälpa andra. Vi behöver vara jordade och i balans för att klart kunna se oss själva, våra förutsättningar och brister. Därför handlar steg ett mycket om att arbeta med sig själv, att lära sig tyda signaler och känna in olika energier.

BLOCK TVÅ
Lär dig använda ditt KI

I block två arbetar vi med att hantera och förändra energier i relation till andra. Här får vi lära oss att ge healing till både oss själva och andra människor. Vi utvecklar vår inre livskraft – Ki, som är vår egen helande energi. Genom att förstå och känna in vårt Ki, kan vi balansera energier och läka det som är stört i kroppen. Ki:et är grunden i all healing och är en del av våra tankar och rörelser i kroppen. Låsningar i energier sätter sig både mentalt och fysiskt i kroppen. På kursen får vi lära oss att använda rörelser som en del i healingen för att nå ett djupare resultat.

BLOCK TRE
Healing som ett terapeutiskt verktyg

Block tre är mer terapeutiskt inriktat, men även du som vill fördjupa dina egna kunskaper och upplevelser är välkommen. Här får ni mer konkreta verktyg och vägledning för att själva kunna utföra klientbehandlingar. Vi arbetar med att förstå vad de olika chakrana innebär och lär oss att känna in obalanser i dem och hur vi kan stärka dem. De olika meridianerna samt elementen påverkar oss både kroppsligt och mentalt. Under dagarna får vi en grundläggande kunskap om hur vi kan arbeta med dessa.

BLOCK FYRA
Fördjupning i Spanien

I det fjärde fördjupningssteget går vi djupare in i den terapeutiska delen. Lär oss mer avancerade tekniker och rörelser. Tittar på etik och kundbemötande. Här går vi också in och arbetar mera medialt och med distanshealing. Kursen sker under fem dagar i den vackra havsbyn Aqua Amarga i naturparken Cabo de Gata. Dagarna kommer att bestå av två kursblock, ett på förmiddagen och ett på eftermiddagen. Där mellan har ni möjlighet att bara koppla av och njuta av sol och värme. En av eftermiddagarna har ni möjlighet att utforska omgivningarna lite och äta middag i någon av grannbyarna.

Vi håller på mellan 10.00 – 17.00 alla dagar i block 1 tom 3, med kortare pauser vid behov och en längre lunchrast. Det är långa och intensiva dagar med många upplevelser och mycket känslor, tänk på att ge varandra utrymme.

Kurslärare –

Leif Ohrling

Kursen hålls av Leif Ohrling som är född med en stark healing-förmåga, men som med sitt jordnära sätt, förflyttar healingen från något flummigt till något naturligt och vardagligt som vi alla har i oss. Leif har arbetat med människor i nästan hela sitt liv och har praktiserat runt om i Sverige. Han har en gedigen kunskap inom medicin, massage, ört-lära, kinesiologi, akupunktur, astrologi, österländsk medicin, healing, naprapati mm. Med sitt rättframma sätt, sin humor och sin lekfullhet, gör han kurserna till en spännande resa både i kropp och själ!

Assisterande lärare –

Johanna Ardbo

Johanna deltog på sin första healingutbildning med Leif 2015. Därefter har hon fortsatt att delta som assistent. Med sitt positiva, inkännande sätt finns hon med som ett stöd under kurserna. På Nirvana erbjuder hon behandlingar i Rosenterapi.
Civilekonom 1992,  Zonterapi grundkurs, Reiki 1&2, Massage och Dyslexi, Aukupresur grudkurs, Rosenterapeut 2013, Soul Body Fusion, Grundläggande anatomi och fysoligi KI, Lymfmassör 2015