Healingkurs block 4 Spanien 2021

Pga det rådande läget med covid-19 finns ingen kurs inplanerad ännu. Det finns dock tankar om att ha en kurs i höst antingen i Sverige eller Spanien om det är möjligt.

I det fjärde fördjupningssteget går vi djupare in i den terapeutiska delen. Lär oss mer avancerade tekniker och rörelser. Tittar på etik och kundbemötande. Här går vi också in och arbetar mera medialt och med distanshealing. Kursen sker under fem dagar i den vackra havs byn Aqua Amarga i naturparken Cabo de Gata. I en stilla och vacker omgivning får du tillfälle att förädla dig själv och låta insikterna och kunskaperna sakta smälta in.

Dagarna kommer att bestå av två kursblock, ett på förmiddagen och ett på eftermiddagen. Där i mellan har ni möjlighet att bara koppla av och njuta av sol och värme. En av eftermiddagarna har ni möjlighet att utforska omgivningarna lite och till exempel äta middag i någon av grannbyarna.

gallery-18

Vi kommer att bo på Real Aqua Amarga La Joya som erbjuder ett förstklassigt boende med magnifik utsikt över bergen och havet. På hotellet finns uppvärmd pool och utomhus jacuzzi samt en restaurang med mat tillagad på lokala råvaror. Alla rum på La Joya har havsutsikt och en terrass med solbädd, vissa rum har även inomhus jacuzzi. Naturparken har en över 8 mil lång orörd kustlinje med fantastiska stränder och kristallklart vatten som är flera grader varmare än på andra ställen i Spanien. Parken har ett subtropiskt klimat med mer solsken än någon annanstans i Spanien.

Datum

18 -24 oktober 2020
Vi startar med gemensam middag första dagen och avslutar med gemensam middag på sista dagen.

Boende

Boende bokas separat på Real Agua Amarga La Joya eller Las Villas som erbjuder oss ett mycket förmånligt paketpris.

Pris 

800 € för mat och boende plus 16400 kr för healingkursen block 1 – 4.
Om du bokar block 4 separat från block 1-3 är priset 8.500*

Transport

Transport ordnas separat av deltagarna. Vi föreslår att man flyger till Alicante och därifrån hyr bil.**

*Priset 800 € inkluderar del i dubbelrum 6 nätter med frukost, fem luncher och fem middagar av toppklass, inklusive dryck, kaffe, te och vin. I priset 16.400 KR ingår 3 helgkurser, distansträning, ett tillfälle med personlig coaching, Case-baserad träning och 5 lärarledda fördjupande kursdagar i Spanien.

**Det tar ca 2 timmar att ta sig med bil från Alicante till hotellet. Vi kan hjälpa till att förmedla kontakt med de som önskar samåka.

gallery-12
31369448_1887848687913399_2495188192941047808_n
gallery-9

Block 4 måste bokas senast den 12/5