4-5 december startar healingutbildningen

Nirvanas healingutbildning består av tre olika block med syfte att fördjupa och utveckla förståelsen och förmågan till att använda sig av healing. Till det kommer ett tillval av en fjärde, mer fördjupande del. Mellan varje block ingår egen träning.

Block 1 till 3 består av tre olika helgkurser, medan det fjärde tillvalssteget är en längre kurs om fem dagar med övernattning som anordnas på annan ort. Även ett femte steg är planerat.

Vad innehåller de olika delarna?
Det första blocket handlar om att lära känna sig själv. I block två lär vi dig använda ditt Ki, dvs din inre energi. Block tre är mer terapeutiskt inriktat, men även du som vill fördjupa dina egna kunskaper och upplevelser är välkommen.

Läs mer om de olika delarna här!

Behöver jag några förkunskaper?
Nej eftersom vi utgår från dig och din energi passar kursen både den som inte har hållit på med healing tidigare och den som har erfarenhet. Kursen är lika mycket en utbildning i healing, som en kurs i självmedvetenhet och självutveckling.

När är nästa kurs?
Block ett 4-5 december
Block två 15-16 januari
Block tre 19 -20 mars

Tider: lö 9.00 – 16.00 sö 9.00 – 16.00

Var är kursen?
De tre blocken består av helgkurser, lördag till söndag och vi håller till i Yogamottagningens lokal på Armfeltsgatan i Stockholm. Det fjärde blocket, som är fristående, omfattar fem dagar med övernattning på annan ort.

Hur mycket kostar det?
Priset för de tre blocken är 14.900 kr.

Ni som anmäler er innan den 20 oktober får 1000 kr i rabatt.
Eftersom vi vet att man ibland behöver tid för att bottna i ett beslut, se över rent praktiska saker mm, så förlänger vi erbjudandet till den 1 november.

Kan jag välja att gå bara ett steg?
Eftersom kursen omfattar totalt tre steg, går det inte att välja att bara gå steg 1. Vi finner också ett värde i att det är en grupp som följs åt och utvecklas tillsammans. Det skapar en gemenskap och möjlighet att kanske våga gå djupare. Många av deltagarna håller kontakt efter avslutad kurs.

Vad händer om jag blir sjuk?
Om du skulle bli sjuk innan kursen startar får du pengarna tillbaka. Om du blir sjuk eller något annat inträffar, som gör att du inte kan delta på en av de följande helgerna ser vi till att du kan komma med i nästa kurs.

Vill du ha mer info? Maila till nirvana.stockholm@gmail.com

Anmäl dig till utbildningen här!