Healing

Vad är healing?
Healing är ett verktyg till att läka sig själv och andra människor med. Och trots att vi många gånger inte är medvetna om det, är healing nyckeln till många behandlingar. Healing är en kärleksfull energi som alla har. Det är en energi som bygger mer på tillit, än på ritualer. Vi är alla healers men på olika nivåer i början. Ofta använder vi den energin utan att vara medvetna om det. Att som terapeut använda healing som ett redskap för att hjälpa andra människor, handlar mycket om att våga vara ärlig mot sig själv i sina behandlingar och att kunna tolka de bilder som dyker upp. Att hela är också ett sätt att meditera. För att kunna ge healing måste du släppa all kontroll, vilket gör att du kommer in i ett meditativt tillstånd.

Lär dig helandets grunder under en intensiv helgkurs
Healing I är en intensiv helgkurs där du kommer att lära dig grunderna i healingmeditation. Du kommer att lära dig att tolka bilder, sinnesupplevelser, tankar och känslor och hur du ska handskas med dem. Kursen tar upp beröringens innebörd och hur vi kan påverkas av det. Efter kursen kommer du att kunna arbeta med healing med större förståelse och tillit.

Helgen blir samtidigt en personlig utveckling. Du kommer inte att vara samma person när du går, som när du kom.

HealingTre steg
Healing I är det första av tre steg som kursen omfattas av. Steg två kommer att handla mer om tystnaden, vår intuition, upplevelser och dess innebörd i samband med healing. På steg tre kommer du att lära dig att förstå healingens djupgående verkningar både hos dig själv, andra människor och ting.

Kursledare
Kursen hålls av Leif Lindberg som har mångårig erfarenhet som kroppsterapeut och healer. Leif är född med en stark healingförmåga och är både Tao Kité master, healingmaster och Reikimaster. Han omnämns som ”the great healer” i många böcker och har ett rykte om sig både inom och utom Sveriges gränser. Många kallar honom häxdoktorn för hans förmåga att läsa av och känna in andras energier och för att hans kunskaper går bortom vad många tror är möjligt. Men frågar du honom själv om vem han är, så får du svaret: ”Jag är bara Leif”

En kurs med Leif lämnar ingen oberörd. Med en djup människoinsikt, en varm medkänsla och en stor portion humor kommer han att göra din första kontakt med healing till en stark och sann upplevelse.

[quotes]Både efter kurs och behandlingar så öppnas spännande dörrar till nya delar inom en själv. Det är faktiskt som en ny värld. Ingenting blir egentligen riktigt som förut. Leif och Birgitta lyckas med mycket stor skicklighet och närvaro stödja både utveckling av den egna personen och läkandet. Men också lärandet, det är ju så vi ofta läker.[/quotes] /L

Healing steg I
Datum: 
1-2 okt 2011
Pris: 3.400 kr, varav 500 kr i anmälningsavgift.
Sista anmälningsdagen: 25 september

Healing steg II (för dig som gått Healing I)
Datum: 
3-4 dec 2011
Pris: 3.400 kr, varav 500 kr i anmälningsavgift.
Sista anmälningsdagen: 21 oktober

Obs begränsat antal platser.

Plats: Åsögatan 166, Stockholm
Info: Leif 070-75 111 31
Anmälan: Birgitta 073-078 17 98, birgitta @nirvana.se

Add a Comment