Leif Ohrling (fd. Lindberg)

[trx_image url=”157″ width=”auto” height=”500″][trx_title type=”4″ font_size=”1.563em” top=”null” bottom=”small”]Leif Ohrling[/trx_title]

Med en blandning av österländsk och västerländsk kunskap, en djup människoinsikt, en varm medkänsla och en stor portion humor, har Leif hjälpt många människor genom åren. Ibland har han gjort det omöjliga möjligt, men många är det som fått hjälp med problem som de kämpat med i flera år.
Leif har arbetat som lärling för en kinesisk traditionell läkare, som förblev hans mentor livet ut. Han har studerat västerländsk medicin och österländsk läkedom från bla Kina och Egypten.

Han har arbetat som terapeut i över 30 år och haft ett flertal olika praktiker runt om i Sverige. Under många år samarbetade han med Falu lasarett, där han hade hand om deras personal. Sen fem år tillbaka har han valt att helt etablera sig i Stockholm och driver tillsammans med Birgitta Ohrling framgångsrikt företaget Nirvana. Leif har ett nätverk av läkare, psykiatriker, ortopeder och olika specialister som han samarbetar med.

Kunderna kommer från hela Sverige, Norge och Danmark men även från tex Spanien, USA och Frankrike. Leif har både en Österländsk medicinsk utbildning och utbildning i Klassisk massage, medicin mm. Han är Tao-munk, Reiki-master, Healing-master, Qigong-master och har även ett förflutet inom kampsporter.

Men frågar du honom själv om vem han är, svarar han: ”Jag är bara Leif.”

One Comment

Add a Comment