Nybörjarkurs

I den här kursen får du lära dig basen i yoga, med grundläggande andningsövningar och yogapositioner. Du kommer lära dig att hitta in i positionerna från grunden. Du kommer få en ökad förståelse för hur vi kopplar andning och rörelse. För dig som har någon skada eller begränsning försöker vi hitta en variant som passar dig. Tanken med kursen är att du ska få en god start för att komma igång med yoga, så att du lättare kan ta till dig andra klasser. Vi blandar teori och praktik.

Tillbaka hösten 2019

Morning Yoga Challenge

Att ge sig själv tid att göra yogapraktik på morgonen har många fördelar. Sinnet är som lugnast efter nattvilan, världen runt omkring har inte riktigt vaknat. Ett lugn råder. Den stillheten tar vi vara på. Även om man känner sig oändligt trött när man vaknar och helst vill snooza så kan en sån här stund göra mer för återhämtningen och vara mer uppiggande än att sova längre. Morgonyoga hjälper kroppen sparka igång metabolismen, den skapar balans och bättre närvaro. Alla förutsättningar man behöver för en bra dra, less stress helt enkelt!

Så om ni vill vara med och utmana era morgonvanor erbjuder vi en fem veckor lång kurs där vi en timme i veckan gör en klassisk morgonpraktik. Vi arbetar på klassiskt vis med inledande meditation och pranayama. Fortsätter sedan med Surya Namaskar och balanserande, energigivande asana. Tillslut avslutar vi med den viktiga återhämtningen i en Savasana.

Fem gånger med start 7 Maj
Tisdagar kl 07.00 – 08.00
Kurslärare Anna Klint
Pris 850:-

(klipp-, månads, eller terminskort gäller ej)

Adress:
Åsögatan 166, Stockholm
Telefon:
073-078 17 98
Email:
nirvana.stockholm@gmail.com