Yogaschema hösten 2019

Måndag
75 min - Lisbeth Danelius
17.30 - 18.45
75 min - Juju Kim
18.00 - 19.15
75 min - Andrea Nanda
19.30 - 20.45
Tisdag
60 min - Lisbeth Danelius
07.00 - 08.00
90 min - Victoria Lilly
17.30 - 19.00
75 - Juju Kim
19.15 - 20.30

Onsdag
60 min - Ann Piersen start 2/10
12.00- 13.00
75 min - Birgitta Ohrling
17.00- 18.15
75 min - Tina Rehnman start 4/9
18.30- 19.45
Torsdag
90 min - Hillevi Borga
17.30 - 19.00
75 min
19.10 - 20.25
75 min - Isabella Habijan
19.10 - 20.25
Fredag
60 min - Andrea Nanda
11.30 - 12.30
90 min - Olika lärare
16.00 - 17.30
Lördag
75 min - Lena Hellström
9.30-10.45
Söndag
90 min - Marie/Birgitta/Johanna
15.00 - 16.30
75 min - Lisbeth Danelius
17.00 - 18.15
Adress:
Åsögatan 166, Stockholm
Telefon:
073-078 17 98
Email:
nirvana.stockholm@gmail.com