Personlig träning yoga

Med individuell träning får du möjlighet att fördjupa din yoga utifrån dina förutsättningar och behov. Träning mellan en elev och lärare, ger en annan närvaro och fokus än du får på en klass med andra deltagare. Du utvecklas fortare och får hjälp att stärka upp dina svagheter på ett helt annat sätt än i en grupp. Vi fokuserar på de delar du behöver och vill utveckla alltifrån en mer fysisk aspekt, till en mer individuellt utvecklande aspekt. Du som deltagare får bättre fokus när du inte ser andra deltagare och därmed omedvetet kan börja jämföra dina kunskaper och ditt utförande av övningarna med andra. När du har en egen tränare så anpassas din tid efter dig och blir inte lika bred och allmän som vid en yogaklass.

Personligt utformat yogaprogram

När yogan används som rehabilitering/eller som redskap för personlig utveckling har vi en skattkista av metoder att gräva ur. Här integreras fysiska rörelser, andning, medvetande, meditation och återhämtning. I Yogan finns det en enorm potential att finna balans i kroppen och i livet. Vi arbetar med helheten, integrerar alla delar av den vi är och av det vi har möjlighet att vara – summan blir större än den av alla delarna. Vi arbetar utifrån att varje individ är unik i sina förmågor och behov. Alla deltagare har olika grundförutsättningar och när du har en personlig instruktör så kan all fokus verkligen ligga på dina förutsättningar. Allting sker i din takt och vi avancerar när du känner dig redo att ta nästa steg i ditt yogautövande.

För att ditt yogapass ska bli så effektivt och givande som möjligt så är det bra att vara på plats i god tid innan utsatt tid så du verkligen kan förbereda dig mentalt och varva ner. Då går mindre tid åt till att varva ner och du kan fokusera på de övningar du tillsammans med din instruktör ska öva på under ert pass tillsammans.

BirgittaHillevi Borga – Yogakonsultation/PT Yoga /Terapeutisk Yoga
Vill du använda yogan som ett redskap för att rehabilitera dig?
Har du en skada som hindrar dig från att gå vidare i din yoga-praktik?
Vill du ha ett yogaprogram som passar dig för daglig yoga hemma?
Eller vill du fördjupa innehållet i och förståelsen för din praktik och jobba med tekniker?

Hillevi Borga är Yogalärare 500-ERYT, Fysioterapeut med en lång erfarenhet av att arbeta med skador och smärttillstånd och erbjuder på 60 och 90 min privat yoga träning.

Boka här

Birgitta Ohrling

Birgitta erbjuder privat yoga träning och konsultation.
Behöver du hjälp med att komma igång med din träning?
Vill du fördjupa din yoga och komma i kontakt med din kropps förmåga på ett djupare plan? Behöver du individuella råd hur du kan utvecklas med hjälp av yogan eller få hjälp att meditera? Vill du ha hjälp att hantera stress eller utveckla din yoga med ett ayurvediskt perspektiv?
Birgitta Ohrling är 500 ISHTA yogalärare och utbildad inom både yin- och restorative yoga, samt är utbildad gravid yogalärare och har arbetat som yogalärare sedan 2004. Hon är även utbildad Kinesiolog.

Mer info och bokning av personlig yoga
nirvana.stockholm@gmail.com 072-078 17 98

Adress:
Åsögatan 166, Stockholm
Telefon:
073-078 17 98
Email:
nirvana.stockholm@gmail.com