Låt dig inspireras i vår av våra temaklasser. Njut av en annorlunda upplevelse med himalayanska klangskålar, vänd världen upp och ner med en dynamisk Aerial yoga som avslutas i en med återhämtande del och till sist, Roll, Release & Recharge – självmassage med yogabollar, djupavslappnande positioner och guidad meditation.


Temaklasser i vår

 

Roll & Release & Recharge: Tema DETOX

Massera, Svettas, Rotera, Andas, Visualisera och Vila dig ny.

 

Välkommen till en inre vårstädning. Våren är den perfekta tiden att rensa och städa ut. På alla nivåer. Den här workshopen fokuserar vi på att Detoxa alla våra fem lager eller vibrationsfält (Koshas); vår fysiska-, andnings-, sinnes-, intelligens- och blisskropp. Stress och spänningar i något av dessa lager påverkar alla andra skikt och gör det svårare att komma i kontakt med vårt sanna Jag, som alltid ÄR glädje, lugn och kärlek.

Den fysiska delen av klassen fokuserar på Rotationer och Core för att detoxa vår fysiska och subtila kropp och för att väcka vår inre eld som behövs för att skapa förändringar på alla nivåer. Vissa positioner hålls under en längre tid, men vi flödar också mellan positioner för att ytterligare släppa taget om stress i kropp, andning och sinne. Självmassage med yogabollar minskar muskelspänningar, men är också ett perfekt sätt att öka närvaron i kroppen och varva ner. Vi lyser upp tankeskärmen och ser vad som finns där; för att upptäcka eventuella tankefällor eller onyttiga mönster redo att rensas ut eller transformeras. För att få hjärtat att le bjuder vi in en dos self-compassion. Restorative Yoga positioner paras ihop med passande ekologisk eterisk oljor och klassen avslutas med en liggande meditation, YogaNidra.

Välkommen att Detoxa kropp, sinne och själ söndagen den 5:e maj 14 – 16.30.

Pris: 450 kr

Obs! Temaklass bokas och betalas via bokningssystemet. Antal platser är begränsade, inga drop-in platser.

Adress:
Åsögatan 166, Stockholm
Telefon:
073-078 17 98
Email:
nirvana.stockholm@gmail.com