Veganskt och glutenfritt kafé

Vi serverar goda och nyttiga juicer, smoothies, underbara rawfood bakelser och blandar eget välbefinnande örtte i olika variationer. Hos oss hittar ni ljuvligt hemgjorda rawbollar, raw tårtor, bars och fantastiska glutenfria bakverk. Vi gör även färska smoothies och juicer. Sortimentet i vårt kafé varierar men ni kan alltid räkna med att det ni finner hos oss är oemotståndligt gott och raw, veganskt samt glutenfritt!

Utöver vårt hembakade sortiment har vi även ett urval av goda raw bars, ekologiska drycker och super goda Frill. Med andra ord har vi något för allas smaker, allergier och önskemål. Både något litet sött och ett stadigare mellis.

Under årets mörka årstider kan man avnjuta hemgjord fika i en solstol i vårt underbara solrum. Här blir det upp till 33 grader varmt och alltid strålande solsken. Till ljudet av brusande vågor kan du luta dig tillbaka och drömma dig bort.

Vi hoppas att våra besökare upplever det vi vill förmedla – en annan känsla.

 

 

Öppettider:

Mån – Tors kl 10.00 – 19.00
Fre kl 10.00 – 16.30
Lör & Sön har kafét öppet samtidigt som solen.

 

 

 

 

Beställt festens dessert från oss!

Beställ den kommande festens efterrätt från oss, en garanterad hit! Vi har underbara raw tårtor, bollar, bars och massa fler härligheter. Våra desserter passar alla då vi alltid är glutenfria och vegansk samt har flera alternativ för diabetiker, nötallergiker och de som bara äter raw. Skicka ett mejl till cafe.nirvana.stockholm@gmail.com för mer info!

(Obs alla våra hemgjorda produkter kan innehålla spår av nötter)

 

 

 

Förbeställ din smoothie

Om man önskar en speciell smoothie till sin solning kan man någon dag innan skicka ett mejl till cafe.nirvana.stockholm@gmail.com och ange ämnesrad ”Boka smoothie” så gör vår smoothie master det hon kan för att se till och ordna det. Vi reserverar även för att det ibland inte kan gå att få önskad smoothie om vår master tillexempel är sjuk eller bortrest.

 

Adress:
Åsögatan 166, Stockholm
Telefon:
073-078 17 98
Email:
nirvana.stockholm@gmail.com