sunroom

Sol och värme

Njut av sol och värme.
I vårt solrum kan du alltid njuta av solen och värmen oavsett om det regnar, snöar eller blåser ute. Till skillnad mot vanliga solarium så får du solens hela spektrum, men utan solens farliga UV-strålning, vilket ger en behaglig värme och ett skönt ljus.

Pigg och glad
Ljuset gör att du känner dig piggare och gladare än vad du normalt skulle göra under vinterhalvåret. Ljuset gör också att kroppen kan fylla på med D-vitamin som vi har brist på under den mörkare delen av året.

Bra att veta när du bokat
Det blir upp mot 33 grader i rummet. Ta därför med dig kläder att byta om till. Lämplig klädsel är shorts och linne, bikini eller liknande. Det är dessutom skönt att känna värmen och ljuset mot huden. Vi rekommenderar att du använder solglasögon när du sitter i solrummet.

IMG_1113

Konferenser och möten

Vårt härliga solrum är den perfekta platsen för att skapa en helt unik team building, kick-off, konferens, kundmöte mm. Den fina miljön med värme och solljus skapar en härlig inramning som uppmuntrar till både kreativitet och gör deltagarna mer avslappnade och fulla av energi som håller i sig hela dagen…

I Solrummet finns det plats för ca 15 personer. Är ni ett större sällskap har vi möjlighet att öppna upp in till vår Yogasal och få ett stort rum med plats för upp till 40-50 personer. Alternativt så kan vi ha möte/aktiviteter i Yogasalen för upp till 30 personer och använda Solrummet till grupparbeten, pauser, fikaraster mm. Möjligheterna är många. Bara fantasin sätter begränsningar!

Adress:
Åsögatan 166, Stockholm
Telefon:
073-078 17 98
Email:
nirvana.stockholm@gmail.com