sunroom

Sol och värme

Här får du information om olika frågor och svar och Hälso effekter. I solrummet finns åtta solstolar och fem hängmattestolar. Vi kan inte garantera dig att det finns plats för dig i just den stol du vill sitta i. Kom i tid om du känner att föredrar den ena eller den andra. Totalt finns det 13 sittplatser, men vi tar bara in 10 st åt gången för öppna solningar.

IMG_1882

Veganskt, raw och glutenfritt café

Det finns ett uttryck på engelska som lyder ”Variation är livets krydda“ och det har vi tagit fasta på i tänket kring det vi serverar. Vi hämtar inspiration från olika teman, som länder eller världsdelar. Vi vill tillföra en matglädje till det veganska och glutenfria köket som tilltalar även de som inte tidigare har kommit i kontakt med veganska produkter.

IMG_1113

Konferenser och arrangemang

Vårt fräscha och förnyade solrum är den perfekta platsen för en annorlunda konferens, kundmöte, kick-off, släktträffar mm. Den utstickande miljön och värmen och ljuset gör att konferensen eller mötet får en annorlunda inramning som uppmuntrar till kreativitet och gör deltagarna mer avslappnade och en annan känsla i kroppen som håller i sig hela dagen.

Adress:
Åsögatan 166, Stockholm
Telefon:
073-078 17 98
Email:
nirvana.stockholm@gmail.com