Workshop Roll & Release & Recharge

ROLL & RELEASE & RECHARGE: JEANETTE JOHNSSON

TEMA: DETOX

31 JANUARI kl 17.00 – 18.45

7 FEBRUARI kl 17.00 – 18.45

Pris: 250:-/st eller 430:- för båda klasserna (OBS! Du kan använda ditt befintliga yoga klippkort på Nirvana och lägga till 60:- istället om du föredrar det)

Börja 2020 med en inre rening i ”Detox x 2”. Under två yoga workshops fokuserar vi på att göra oss av med saker vi bär runt på – fysiskt, mentalt och/eller emotionellt – och som inte är bra för oss. När vi kör på i de gamla vanliga hjulspåren (du vet när allting sker per automatik och oftast är bekvämt) leder detta inte framåt. Dessa klasser vill skapa förändring. Inte alltid enkelt men definitivt utvecklande. Innehållet? Som i alla ”Roll & Release & Recharge” klasser blir det Självmassage med Terapeutiska Yogabollar, Yoga Positioner + Funktionella Rörelser och Restorative Yoga med passande Ekologiska Aromaoljor.

Detox del 1 fokuserar på vår fysiska kropp. Vi arbetar med navelcentret via CORE övningar, rotationer, pranayama och visualiseringar. Yogiska verktyg skapar mod, fokus, energi och stärker förmågan att förändra. Vi detoxar även spänningar och stress som etsat sig fast i kroppens muskler och bindväv.

I Detox Del 2 fortsätter den fysiska detoxen, men klassen fokuserar även på mental och emotionell rening. Med yogiska tekniker detoxar vi begränsande och negativa tankar och låter istället stärkande tankebanor och känslor leda vägen in i 2020. Klassen avslutas med en Yoga Nidra meditation.

Varmt välkommen till Roll & Release & Recharge ”DETOX x 2”. Du kan välja att vara med på enbart Del 1 eller Del 2, eller på båda klasserna. ”DETOX x 2” är perfekt för att ge dina nyårslöften luft under vingarna eller för att ge dig själv en hälsosam nytändning.

Vi ses på Nirvana 31/1 & 7/2 kl 17-18.45
Adress:
Åsögatan 166, Stockholm
Telefon:
073-078 17 98
Email:
nirvana.stockholm@gmail.com