Ny kurs, Yoga Morning Challenge

NU BÖRJAR ÄNTLIGEN VÅR NYA KURS
MORNING YOGA CHALLENGE

Att ge sig själv tid att göra yogapraktik på morgonen har många fördelar. Sinnet är som lugnast efter nattvilan, världen runt omkring har inte riktigt vaknat. Ett lugn råder. Den stillheten tar vi vara på. Även om man känner sig oändligt trött när man vaknar och helst vill snooza så kan en sån här stund göra mer för återhämtningen och vara mer uppiggande än att sova längre. Morgonyoga hjälper kroppen sparka igång metabolismen, den skapar balans och bättre närvaro. Alla förutsättningar man behöver för en bra dra, less stress helt enkelt!

Så om ni vill vara med och utmana era morgonvanor erbjuder vi en fem veckor lång kurs där vi en timme i veckan gör en klassisk morgonpraktik. Vi arbetar på klassiskt vis med inledande meditation och pranayama. Fortsätter sedan med Surya Namaskar och balanserande, energigivande asana. Tillslut avslutar vi med den viktiga återhämtningen i en Savasana.

Kursledare är Anna Klint
Fem gånger med start 7 Maj
Pris 850:-

Om Anna Klint

Inspirerad av mina lärare vill jag dela med mig av hur man kan närma sig yogan genom att lyssna på sig själv. Jag vill förmedla att yoga ska anpassas efter individen. Inte tvärtom. Min önskan är att hjälpa andra hitta sin personliga väg att följa. Jag hoppas att få dela med mig av min kunskap för att skapa hållbar och personlig yogapraktik. Efter 15 år av blandad yogapraktik hade jag hittat hem i den klassiska Hatha Yogan. Då gav jag  mig själv min första Teacher Training i present. Mest för att fördjupa min egen förståelse för yogans verktyg, och min egen praktik. Jag förstod dock efter utbildningen hur oändligt mycket extra kunskap och energi man får av att dela sina erfarenheter genom att guida andra.

Jag är certifierad via Yoga Alliance:

  • RYT 200: Klassisk Hatha Yoga

Utbildad på Sivananda Yoga Vedanta Dhanwantari Ashram i Kerala, Indien.

  • RYT 500:  ISHTA Yoga.

Lärare under Ishta teacher training var Ulrica Norberg, Alan Finger, Sarah Platt Finger, Hillevi Borga, Mona Anand, Katrina Repka, Chungmei Lee.

  • Restorative Yoga: Mona Anand and Gina Menza

 

Jag försöker att ständigt lära mig mer genom att ta klasser, gå workshops och nya utbildningar, även genom privata konsultationer hos min mentor.

Adress:
Åsögatan 166, Stockholm
Telefon:
073-078 17 98
Email:
nirvana.stockholm@gmail.com