Meditationsserie på Nirvana

Välkommen på Nirvanas meditationsserie hösten 2019

Under fem söndagar i höst utforskar vi grunderna i mindfulness meditation och hur medveten närvaro och medkänsla stärker inre ro och stabilitet. Vi tränar vänlighet och förmågan att vara med situationer och personer som de är, att agera istället för att blint reagera på tankar och känslor. Vi lär oss förhållningssätt att möta utmaningar och stötta oss själva att vara mer närvarande och vänliga mot oss själva och andra i vardagen.
Serien bygger på insiktsmeditation i Jack Kornfield och Tara Brachs anda och integrerar både mindfulness och medkänsla med fokus på insikt. Genom meditation, kroppsmedvetenhet, reflektion och frågor, odlar vi närvaro och vänlighet mot oss själva och andra, insikt och inre vägledning.

Marie Androv är mindfulnesslärare, utbildad för Jack Kornfield och Tara Brach. Som MediYoga terapeut var hon under flera år ansvarig för fortutbildningen i MediYoga vid Depression vid MediYoga Institutet, Stockholm, där hon även varit föreståndare. Hon är certifierad ayurvedisk livsstilscoach utbildad för Dr Sangeeta Balaprakash i Sverige, Dr Vasant Lad, USA med studier, praktik och arbetserfarenhet från sjukhus i Indien.

Marie har en tidigare karriär som journalist i Washington D.C. och 10 års erfarenhet som kommunikationsansvarig på KTH, och har bland bott i Kyrgyzstan. 

Marie har studerat och praktiserat mindfulness meditation i över 15 år, men har erfarenhet från många olika meditationsformer. Mindfulness meditationen ligger henne extra varmt om hjärtat eftersom den har inneburit en vändpunkt i hennes liv. Hon brinner för att guida och inspirera till den inre ro, stabilitet och frihet som kommer med att odla närvaro och medkänsla.

lättmeditationsställning-ansikte

Meditations serien är fem tillfällen söndagar kl 15.00 – 16.30 med start 15/9

Pris 220:- drop-in/utan kort på Nirvana. Meditations serien ingår i Nirvanas medlemskap och kan användas med Nirvanas klippkort.

För att verkligen kicka igång denna härliga period av meditation på Nirvana kommer vi hålla en meditations workshop söndag den 1/9 kl 15.00 – 16.30. Att delta i denna workshop kostar 350:- och bokas separat.

shutterstock_186330278
Mindfulness meditation är, enligt  forskning, bevisat att reducera stress, minska symtom vid ångest och depression, fokusera uppmärksamheten och föryngra hjärnan.

Klasslärare är Marie Androv

Mindfulnesslärare
MediYogaterapeut och lärare
Ayurvedisk hälso- och livsstilscoach
Mindfulness och MediYoga instruktör
Adress:
Åsögatan 166, Stockholm
Telefon:
073-078 17 98
Email:
nirvana.stockholm@gmail.com