Konferenser och workshops

IMG_1105

 

Vårt härliga solrum är den perfekta platsen för att skapa en helt unik team building, kick-off, konferens, kundmöte mm. Den fina miljön med värme och solljus skapar en härlig inramning som uppmuntrar till både kreativitet och gör deltagarna mer avslappnade och fulla av energi som håller i sig hela dagen…

I Solrummet finns det plats för ca 15 personer. Är ni ett större sällskap har vi möjlighet att öppna upp in till vår Yogasal och få ett stort rum med plats för upp till 40-50 personer. Alternativt så kan vi ha möte/aktiviteter i Yogasalen för upp till 30 personer och använda Solrummet till grupparbeten, pauser, fikaraster mm. Möjligheterna är många. Bara fantasin sätter begränsningar!

 

 

Vi skräddarsyr utifrån dina önskemål

Vi ordnar föreläsningar/workshop inom hälsa och skräddarsyr alltid efter era behov. Med ett stort nätverk av experter inom hälsa, yoga, mindfulness och näringslivet har vi kunskap att ordna ett unikt möte för just dig och ditt team.

Det är gott att avnjuta något stärkande och näringsrikt när man sitter i Solrummet. Vi skräddarsyr mat och har ett utbud av hälsosamma drycker som passar i värmen. Du kan också kombinera ditt möte med någon av våra andra aktiviteter såsom yoga, meditation, matkurser eller behandlingar.

Det går också bra att boka solrummet för en timme eller en kväll, hel- eller halvdag.

Workshop Hälsa & Stress

Ett exempel på en populär workshop är ”Hälsa & Stress” där vi pratar om vad hälsa är, hur stress påverkar oss och vår hälsa samt ett par praktiska övningar där vi testar på hur man kan hantera stress.
Duration 1-1,5 tim. för en kostnad av 2500 kr exkl. moms för upp till 10 personer.

Kontakta oss med dina önskemål så syr vi ihop ett förslag!

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

 

Adress:
Åsögatan 166, Stockholm
Telefon:
073-078 17 98
Email:
nirvana.stockholm@gmail.com