Konferenser och arrangemang

IMG_1105

 

Vårt fräscha och förnyade solrum är den perfekta platsen för en annorlunda konferens, kundmöte, kick-off, släktträffar mm. Den utstickande miljön och värmen och ljuset gör att konferensen eller mötet får en annorlunda inramning som uppmuntrar till kreativitet och gör deltagarna mer avslappnade och en annan känsla i kroppen som håller i sig hela dagen… I Solrummet finns det plats för ca 15 personer. Är ni ett större sällskap kan ni ha själva konferensen i vår yogasal och använda Solrummet till grupparbeten, fikaraster mm. Det går även att öppna upp väggen mellan solrummet och yogasalen för att få ett stort rum.

 

Erbjudande konferenser

 

Generell föreläsning Hälsa & Stress

Vi kan erbjuda en generell föreläsning kring hälsa och stress inkl. 1-2 praktiska övningar.
Föreläsningen innehåller ett avsnitt kring vad hälsa är, hur stress kan påverka vår hälsa, vad stress är hur man kan påverka/hantera stress inkl. 1-2 praktiska övningar.

Duration 1-1,5 tim. för en kostnad av 2000 kr exkl.momsIMG_1107

Skräddarsydd föreläsning/workshop Hälsa & Stress

Vi bjuder även föreläsningar/workshop inom hälsa och stress skräddarsydda till ditt företags behov. Efter genomgång av behoven  tas ett specifikt kostnadsförslag fram för den skräddarsydda föreläsningen/workshopen.

Du kan boka hela rummet för en timme eller en kväll, hel- eller halvdag.

Det är gott att avnjuta någon av våra läskande eko-drinkar när man sitter i Solrummet. Vi serverar även fräsch och uppiggande mat som passar i värmen.
Du kan också kombinera ditt möte med någon av våra andra aktiviteter såsom yoga, meditation, matkurser eller behandlingar.

Kontakta oss med dina önskemål så syr vi ihop ett förslag till er.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

 

Adress:
Åsögatan 166, Stockholm
Telefon:
073-078 17 98
Email:
nirvana.stockholm@gmail.com