Fredagsmys – Veckans höjdpunkt

Fredagsmys

Kom i balans, hitta en känsla av lätthet, bliss men också lycka och glädje. I vår fredagsmys guidas du genom ett flöde för att göra dig av med veckans stress och utmaningar, för att sen landa in en djupare avslappning så att du lättare kan njuta av helgen. Gå från yoga-mys till fredags-mys!

Klassen hålls fredagar kl 16.00 – 17.30 och leds av Nirvanas olika lärare.

 

Kommande yogaklasser:

29 mars Andrea Nanda – Aerial yoga och soundhealing med gong och klangskålar
Välkommen till denna magiska klass, en mjukare aerial yoga klass med soundhealing. Andrea Nanda leder er genom första delen av klassen som består av mjuka positioner i aerial yoga tyget. Klassen övergår sedan till en unik och avlappnande soundhealing med Marcus Frenell, som spelar både med gong och i sina kristallskålar. Du väljer själv om du vill vila kvar i tyget eller vila på mattan med bolster och filt.

Andrea är yogalärare på Nirvana och i många år nu lett klasser i Aerial. Hennes mjuka ton och intresse för det terapeutiska inom yogan erbjuder alla en plats i tyget oavsett tidigare erfarenhet.

Marcus driver organisationen Center for Awareness och brinner för att arbeta med människor utifrån ett holistisk perspektiv – där utgångspunkten är att vi alla bär inom oss det vi behöver för transformation och läkning.

5 april Hillevi Borga

12 april Aristi Fernandes

19 april långfredag – stängt

26 april Birgitta Ohrling

3 maj Ann Piersen

10 maj Victoria Lilly

17 maj Jeanette Johnsson

24 maj Andrea Nanda

31 maj Juju Kim

jared-rice-388260-unsplash
patrick-malleret-1307561-unsplash
hamock-hippa-8063
Adress:
Åsögatan 166, Stockholm
Telefon:
073-078 17 98
Email:
nirvana.stockholm@gmail.com