Healing-utbildning

Leif_JanaNu startar årets healing-kurs

Önskar du att du bättre förstod hur energier påverkar dig? Vill du utveckla din förmåga att känna in och påverka olika energier? Känner du att du behöver hjälp att förändra dig själv? Har du en längtan efter att få hjälpa andra människor med hjälp av healing?

Nirvanas healingutbildning består av tre olika block med syfte att fördjupa och utveckla förståelsen och förmågan till att använda sig av healing. Till det kommer ett tillval av en fjärde, mer fördjupande del. Mellan varje block ingår egen träning och case-baserade uppgifter.
Block 1 till 3 består av tre olika helgkurser, medan det fjärde tillvalssteget är en längre kurs som anordnas utomlands.

 

Informationsdag om utbildningen: 17 februari och 24 mars  kl 14.00 – 16.00
be-511557_1920
Den 17 februari eller den 24 mars mellan 14.00 – 16.00 är du välkommen på en informationsträff om Nirvanas healing-utbildning. Leif som har en mångårig erfarenhet av att både utöva och hålla kurser i healing, berättar om sin syn på healing, vad man kan förvänta sig av kursen och tillsammans gör vi några övningar.
Du får också möjlighet att träffa några av dem som gått tidigare kurser och ställa frågor om deras erfarenheter.
Vi bjuder på te och kaffe.

Anmäl dig här

De olika blocken

Block ett – Att lära känna sig själv
endradI block ett arbetar vi mycket med oss själva, att förstå vem vi är, varför vi reagerar på andra människor och situationer på olika sätt. För att kunna arbeta med healing, oavsett om man gör det för sin egen skull, eller om man gör det mer professionellt, behöver man först ta hand om sig själv. Har vi för mycket obalanser, saker som behöver bearbetas, är det svårt att hjälpa andra. Vi behöver vara jordade och i balans för att klart kunna se oss själva, våra förutsättningar och brister. Därför handlar steg ett mycket om att arbeta med sig själv, att lära sig tyda signaler och känna in olika energier. 
harmony-1229893_1920.jpg 2
Block två – Lär dig använda ditt KI

I block två arbetar vi med att hantera och förändra energier i relation till andra. Här får vi lära oss att ge healing till både oss själva och andra människor. Vi utvecklar vår inre livskraft – Ki, som är vår egen helande energi. Genom att förstå och känna in vårt Ki, kan vi balansera energier och läka det som är stört i kroppen. Ki:et är grunden i all healing och är en del av våra tankar och rörelser i kroppen. Låsningar i energier sätter sig både mentalt och fysiskt i kroppen. På kursen får vi lära oss att använda rörelser som en del i healingen för att nå ett djupare resultat. 

Block tre – Healing som ett terapeutiskt verktyg
Block tre är mer terapeutiskt inriktat, men även du som vill fördjupa dina egna kunskaper och upplevelser är välkommen. Här får ni mer konkreta yin-and-yang-1947878_1920verktyg och vägledning för att själva kunna utföra klientbehandlingar. Vi arbetar med att förstå vad de olika chakrana innebär och lär oss att känna in obalanser i dem och hur vi kan stärka dem. De olika meridianerna samt elementen påverkar oss både kroppsligt och mentalt. Under dagarna får vi en grundläggande kunskap om hur vi kan arbeta med dessa.

Block fyra – Fördjupning
I det fjärde fördjupningssteget går vi djupare in i den terapeutiska delen. Lär oss mer avancerade tekniker och rörelser. Tittar på etik och kundbemötande. Här går vi också inEl Beach 4_ och arbetar mera medialt och med distanshealing.Kursen sker under fem dagar utomlands.

Block 1    6 – 7 april 2019
Block 2   11 -12 maj 2019
Block 3   7- 8 september 2019 
Fördjupning block 4   I oktober i Spanien på förstklassiga Real Agua Amarga   Läs mer här

Boka steg 1 -3 här

Alt 1: 8 900 kr 
3 helgkurser 
Distansträning
Ett tillfälle med personlig coaching

Alt 2: Vi återkommer 
3 helgkurser 
Distansträning
Ett tillfälle med personlig coaching
Case-baserad träning
5 lärarledda fördjupande kursdagar utomlands*

* kostnad för logi och transport tillkommer

Real Agua Amarga erbjuder ett paketpris med del i dubbelrum, frukost, lunch och middag.
6 nätter i oktober. För mer info maila birgitta.nirvana@gmail.com

Tid 10.00 – 17.00 bägge dagarna.

 unnamed (1)Kurslärare – Leif Ohrling

Kursen hålls av Leif Ohrling som är född med en stark healing-förmåga, men som med sitt jordnära sätt, förflyttar healingen från något flummigt till något naturligt och vardagligt som vi alla har i oss. Leif har arbetat med människor i nästan hela sitt liv och har praktiserat runt om i Sverige. Han har en gedigen kunskap inom medicin, massage, ört-lära, kinesiologi, akupunktur, astrologi, österländsk medicin, healing, napraprati mm. Med sitt rättframma sätt, sin humor och sin lekfullhet, gör han kurserna till en spännande resa både i kropp och själ!

Vad är healing?

”Healing är min inre hjälp till att läka min och andras kroppar. För mig är det kroppens naturliga process att omvandla och förädla kroppen från sjukdom till harmoniskt tillstånd som kan leda till friskhet.” Leif

Healing är ett verktyg till att läka sig själv och andra människor med. Och trots att vi många gånger inte är medvetna om det, är healing nyckeln till många behandlingar. Healing är en kärleksfull energi som alla har. Det är en energi som bygger mer på tillit, än på ritualer. Vi är alla healers men på olika nivåer i början. Ofta använder vi den energin utan att vara medvetna om det.

Energier är som vibrationer.
Energier är i högsta grad påtagligt i kroppen. Det gäller bara att bli medveten om dem och lära sig förstå hur de fungerar. En rörelse i vattnet skapar ringar på vattenytan som fortplantar sig framåt. På samma sätt har allting i kroppen sin egen vibration. När dessa sätts i svängning, fortplantar de sig och gör att vi kan känna av dem. Genom olika övningar kan du känna hur kroppsspråk, kroppshållning mm påverkar dig själv och ditt möte med andra. Det är fascinerande att känna hur energierna ändras i kroppen beroende på olika omständigheter.
Välkommen till en spännande helg om energier!

 

Jag känner mig mer fri i min kropp och själ och det är så häftigt, det känns som en helt ny värld som har öppnat sig! Tack Leif och alla ni andra för en fantastisk magisk helg!” Anna

Min upplevelse var otrolig, just för att när jag kom till kursen hade jag ingen som helst aning egentligen om vad innehållet skulle vara. Jag känner mig lika sprallig och lekfull som ett barn – precis så som jag vet att jag är, men som jag hade glömt nånstans i vuxenvärlden.” Elina

Adress:
Åsögatan 166, Stockholm
Telefon:
073-078 17 98
Email:
nirvana.stockholm@gmail.com