Nybörjarkurs Yoga

Är du nyfiken på yoga? 
Vill du lära dig grunderna i yoga?
Eller känner du att du vill börja från början?

I den här kursen om 12 gånger får du lära dig basen i yoga, med grundläggande andningsövningar och yogapositioner. Du kommer lära dig att hitta in i positionerna från grunden. Du kommer få en ökad förståelse för hur vi kopplar andning och rörelse. För dig som har någon skada eller begränsning försöker vi hitta en variant som passar dig. Tanken med kursen är att du ska få en god start för att komma igång med yoga, så att du lättare kan ta till dig andra klasser. Vi blandar teori och praktik.

Yoga är en gammal form av meditativ träning med fysiska inslag som passar vår moderna livsstil. För dig som vill hitta styrka, bli mer smidig och samtidigt känna en inre ro och balans är yoga ett ypperligt verktyg. Oavsett om du är gammal eller ung så kommer du kunna lära dig att utöva yoga på ett behagligt och rofyllt sätt. Alla människor har olika förutsättningar och därför är yoga så bra, då du jobbar med din egen kropp på dina villkor. Vi strävar alltid efter att göra yogan så individuell som möjligt för att du ska känna dig harmonisk.

En grundkurs i yoga ger dig en bra start eller omstart på din yoga-träning. Den ger dig redskap och lär dig utforska positioner genom kroppslig medvetenhet. 

 

Fördelar med Yoga

Yoga ger kroppen klarhet och ny energi, men ger även kroppen en djup och psykisk positiv påverkan. De olika yogaställningarna som vi lär ut kommer att hjälpa dig att släppa på stressen, spänningar i kroppen och trötthet i musklerna. Tack vare yoga så blir du både starkare, smidigare och rörligare samt friskare. I yogan är andningen en viktig del för att förändra energin i kroppen, varför yogapositioner kombineras med andningsövningar. De andningsövningar som vi lär dig hjälper, stärker och skapar harmoni i yogaställningarna. När andningen är rätt får du bättre fokus, både under utövandet av yoga men de kan även tillämpas i vardagen.

Pris? 2290:-

När? Start 4/9, 12 ggr

På köpet får du även ett extra fem-klippkort som du kan använda till att prova på våra andra klasser!

Adress:
Åsögatan 166, Stockholm
Telefon:
073-078 17 98
Email:
nirvana.stockholm@gmail.com