I vår shop hittar du yogatillbehör för alla tillfällen.

 

Låt yogatillbehören hjälpa dig nå nästa nivå

 

 

Ta en paus med denna avslappnande ögonkudde, fylld med lugnande lavendel. Ögonkudden hjälper dig att varva ner och hitta tillbaka till dig själv under Savasana, eller när du behöver lugn och ro.

Pris 149:-

 

 

 

 

Ett yogabälte gör det enklare att komma in i positionerna, så ta hjälp när det behövs. Detta justerbara, lite längre bälte är gjort av stark, ekologisk bomull och kommer sakta men säkert att öka din rörlighet. Men kom ihåg – yoga handlar inte om att nå dina tår.

Väldigt användbart vid mindre flexibilitet och rörlighet i leder och muskler. Även bra hjälp för den vanare yogin i vissa positioner. Justerbart, enkelt spänne i stål.

Pris 139:-

 

 

 

Lyft din praktik med yogablock i hållbar, ekologisk kork. Det ger grundning, stabilitet och extra höjd i olika positioner. Extra skönt grepp tack vare rundade kanter – känn värmen från Medelhavet där den naturliga korken härstammar från.

Pris 149:-

Upplev unika mattor från Yoga Design LAB hos oss

Vi har mattor i alla tjocklekar och mönster för att täcka varje individs behov. Mattorna är ekologiska, miljövänliga, biologiskt nedbrytbara och gjorda på 100% återvinningsbart och naturligt trädgummi med vattenbaserat bläck. Fri från silikon, giftigt lim och ftalater.

Från Yoga Design LAB har vi både tjockare mattor som passar perfekt för dig som älskar att yoga hemma samt tunnare resemattor för dig i farten. Våra resemattor går att tvätta i maskinen, är extra lätta och går att vika ihop, vilket gör att de passar perfekt att ta med på resan.

Bolsters och meditationskuddar från Yogiray

I shoppen på Nirvana hittar du bolsters och meditationskuddar i många färger och former.

                                                 

 

Bolster

Yogirajs ekologiska bolster hjälper till att öppna hjärtat. Det ger stöd och fördjupad stretch i flera yoga- och meditationspositioner. Bolstret innehåller en fyllning av boveteskal vilket formar sig behagligt efter kroppen vid varje praktik – möt din nya, stöttande yogavän.

 

Specifikationer

  • Mått: 71 cm x 23 cm
  • Vikt: ca 5.5 kg
  • Material: Ekologisk bomull
  • Fyllning: 100 % ekologisk fyllning av boveteskal – tappar inte formen. Den traditionella fyllningen av boveteskal (certifierat ekologiskt) ger bättre stöd jämfört med mjukare fyllningar. Går att fylla på ifall man önskar få en fastare form.

Miljö

Alla produkter från Yogiraj är garanterat giftfria och bolstret är helt ekologisk. Med inspiration från skogen, bergen, vidderna och havet har Yogiraj sitt ursprung i den nordiska naturen med en önskan att alltid leverera produkter som är hållbara och snälla både mot dig och naturen.

Användning och skötsel

  • Avtagbar och tvättbar utsida.
  • Bärrem på ena kortsidan gör det lätt att förflytta bolstret.

Pris 

Ett bolster kostar 749:-

bolster
Rund meditationskudde

Med hjälp av denna meditationskudde sitter du enklare bekvämt med en bra hållning under en längre tid vilket gör det lättare att slappna och fokusera på din andning.

Kudden är fylld med ekologiska boveteskal som ger ett bra stöd för höft och ryggrad. Fördelen med en fyllning av boveteskal är att du kan fylla på med boveteskal och därför ge bättre stöd än mjukare fyllningar och tappar inte formen. Eller tömma den på boveteskal för att anpassa formen efter ditt behov.

Meditationskuddarna finns i flera fina färger och den avtagbara klädseln är gjord i ekologisk bomull och går att tvätta. Bärrem på sidan.

Specifikationer

Vikt: ca 2.5 kg

Mått: 40 x 17 cm

Material: Ekologisk bomull, ekologiskt boveteskal

Pris

En rund meditationskudde kostar 549:-

med rund blå
medd rund grå
medrund
Halvmåneformad meditationskudde

Med hjälp av denna halvmåneformade meditationskudde med ekologiskt bovete ger en skön sittande ställning och bra stöd för korsade ben, vilket gör det lättare att slappna och fokusera på din andning.

Kudden är fylld med ekologiska boveteskal som ger ett bra stöd för höft och ryggrad. Fördelen med en fyllning av boveteskal är att du kan fylla på med boveteskal och därför ge bättre stöd än mjukare fyllningar och tappar inte formen. Eller tömma den på boveteskal för att anpassa formen efter ditt behov.

Meditationskuddarna finns i flera fina färger och den avtagbara klädseln är gjord i ekologisk bomull och går att tvätta. Bärrem på sidan gör det lätt att bära den.

Specifikationer

  • Mått: 42 cm x 17 cm
  • Vikt: ca 2.2 kg
  • Material: Ekologisk bomull
  • Fyllning: 100 % ekologisk fyllning av boveteskal (certifierat ekologiskt) ger bättre stöd jämfört med mjukare fyllningar

Pris

En halvmåneformad meditationskudde kostar 499:-

med kudd halv blå
Adress:
Åsögatan 166, Stockholm
Telefon:
073-078 17 98
Email:
nirvana.stockholm@gmail.com