Personlig träning yoga

Med individuell träning får du möjlighet att fördjupa din yoga utifrån dina förutsättningar och behov. Träning mellan en elev och lärare, ger en annan närvaro och fokus. Du utvecklas fortare och får hjälp att stärka upp dina svagheter på ett helt annat sätt än i en grupp. Vi fokuserar på de delar du behöver och vill utveckla alltifrån en mer fysisk aspekt, till en mer individuellt utvecklande aspekt.

När yogan används som rehabilitering/eller som redskap för personlig utveckling har vi en skattkista av metoder att gräva ur. Här integreras fysiska rörelser, andning, medvetande, meditation och återhämtning. I Yogan finns det en enorm potential att finna balans i kroppen och i livet. Vi arbetar med helheten, integrerar alla delar av den vi är och av det vi har möjlighet att vara – summan blir större än den av alla delarna. Vi arbetar utifrån att varje individ är unik i sina förmågor och behov.

Hillevi Borga – Yogakonsultation/PT Yoga /Terapeutisk Yoga
Vill du använda yogan som ett redskap för att rehabilitera dig?
Har du en skada som hindrar dig från att gå vidare i din yoga-praktik?
Vill du ha ett yogaprogram som passar dig för daglig yoga hemma?
Eller vill du fördjupa innehållet i och förståelsen för din praktik och jobba med tekniker?

Hillevi Borga är Yogalärare 500-ERYT, Fysioterapeut med en lång erfarenhet av att arbeta med skador och smärttillstånd och erbjuder på 60 och 90 min privat yoga träning.

Boka här

Birgitta Ohrling
Birgitta erbjuder privat yoga träning och konsultation. Behöver du hjälp med att komma igång med din träning? Vill du fördjupa din yoga och komma i kontakt med din kropps förmåga på ett djupare plan? Behöver du individuella råd hur du kan utvecklas med hjälp av yogan eller få hjälp att meditera? Vill du ha hjälp att hantera stress?
Birgitta Ohrling är 500 ISHTA yogalärare och utbildad inom både yin- och restorative yoga, samt är utbildad gravid yogalärare och har arbetat som yogalärare sedan 2004. Kontakta henne direkt för mer info på birgitta.nirvana@gmail.com

.

Mer info och bokning av personlig yoga
kontakt@nirvana.se 072-078 17 98

 

Adress:
Åsögatan 166, Stockholm
Telefon:
073-078 17 98
Email:
nirvana.stockholm@gmail.com